Vrijwilliger worden

vrijwilligers gezocht voor hondenWaarom helpen?

Gaia Dogs is een organisatie die met allemaal vrijwilligers werkt. In de asiels die wij ondersteunen leven veel honden onder armoedige omstandigheden. Zo is er geen goede bescherming tegen weersinvloeden en staan er nog nauwelijks hokken die enige beschutting kunnen bieden.

Ons doel

Wij proberen d.m.v. projecten en adopties het dierenleed te verzachten en in de toekomst te verbeteren maar dat kunnen wij niet alleen, wij hebben daar meer vrijwilligers voor nodig.

Opvanggezin

Voor sommige honden zoeken wij opvanggezinnen, honden die door de mensen van de beide asiels zorgvuldig worden uitgezocht en in afwachting van een definitief baasje in een opvanggezin geplaatst worden. In het opvanggezin kan gekeken worden in welke situatie de hond het beste past.

Adverteren

We adverteren in Nederland en Belgie met de honden op verschillende sites. Dit doen we met de honden die beschikbaar zijn voor adoptie,  de honden kunnen zowel in het land van herkomst als in een opvanggezin in Nederland of BelgiĆ« verblijven.

Huisbezoekers

Wanneer mensen interesse hebben in een hond en wij denken dat dit een passend huisje zou kunnen zijn, dan doen wij een huisbezoek. De huisbezoeker die in de regio van de aspirant adoptant woont wordt hiervoor dan uitgenodigd.

Uitvoerig begeleid en ingewerkt

Uiteraard wordt u voor alle taken uitvoerig geinformeerd en ingewerkt door een van onze coodinatoren.

wij zoeken vrijwilligers Gaia DogsWat zoeken wij?

Wij zoeken gemotiveerde mensen met een hart voor dieren en enige vrije tijd die zij hierin willen investeren. Wij zijn voordurend op zoek naar:

  • Opvanggezinnen
  • Adverteerders
  • Huisbezoekers

Contact

Heeft u belangstelling in een van deze taken neem contact met ons op.

info@gaiadogs.org

Overige vrijwilligerstaken

Ook zouden wij in de toekomst graag dingen zoals, een hondenwandeling, sponsorloop een stand op evenementen en dergelijke willen gaan organiseren. Ook hiervoor kunnen wij nog vrijwilligers gebruiken. Heeft u zelf nog ideeen, neem contact met ons op, alle hulp is welkom.

Doneren kan ook

U kunt geld overmaken via bankrekening:

NL 52 RABO 0133 875 318 tnv Gaia Dogs 
BIC RABONL2U

Of via Paypal

 

 

Aantal bezoekers

Volg ons op Facebook