Honden ter adoptie

er is ingelogd
Tammy
ref nr: 1192
geslacht: teef
leeftijd: 3 maanden
ras: Kruising
schofthoogte: 33 cm
verblijfplaats: Greece

Tammy is een spring in het veld. Hij speelt graag met alles en iedereen! Hij is sociaal, kan het goed vinden met andere honden en katten en hij vindt mensen alleen maar leuk. Kortom: een kanjer! Tammy liep in de omgeving van het strand, daar liep hij helemaal alleen op zoek naar iets te eten. Nu woont Tammy bij een vrijwilliger, waar hij wacht op een plekje waar hij veilig kan wonen. Tammy zal waarschijnlijk uitgroeien tot een middelslag hond.
Tammy kan met andere honden. Tammy kan met katten. Tammy kan een tijdje alleen in huis blijven. Tammy is gewend aan wonen in huis.

Tammy op Youtube : klik hier

Noni
ref nr: 1191
geslacht: teef
leeftijd: 2 jaar
ras: Kruising
schofthoogte: 30 cm
verblijfplaats: Greece

Noni is een lieve en rustige dame. Ze kan het goed vinden met andere honden, katten en mensen. Ook het leven in huis is Noni bekend. Noni werd van straat geplukt omdat ze langs een drukke weg liep. Ze werd bij de dierenarts gebracht voor een chek-up en nu woont ze bij een van de vrijwilligers in huis. Noni loopt aan de lijn en is een snelle leerling. Geeft u Noni een plekje waar ze veilig kan wonen?
Noni kan met andere honden. Noni kan met katten. Noni kan een tijdje alleen in huis blijven. Noni is gewend aan wonen in huis.

Noni op Youtube : klik hier

Sweety
ref nr: 1189
geslacht: teef
leeftijd: 3 maanden
ras: Kruising
schofthoogte: 33 cm
verblijfplaats: Greece

Sweety komt uit een nest van 6 puppy#s. Ze werden gevonden in de bergen 20 km van Patras. Een vrijwilliger heeft ze meteen alle zes meegenomen omdat ze het anders niet zouden redden. Sweety is een lief meisje. Ze kan het goed vinden met andere honden en is gek op aandacht van mensen. Waarschijnlijk zal Seety uitgroeien tot een middelslag hond. Geeft u Sweety haar welverdiende gouden mandje?


Sweety op Youtube : klik hier

Alicia
ref nr: 1188
geslacht: teef
leeftijd: 3 maanden
ras: Kruising
schofthoogte: 33 cm
verblijfplaats: Greece

Alicia komt uit een nest van 6 puppy#s. Ze werden gevonden in de bergen 20 km van Patras. Een vrijwilliger heeft ze meteen alle zes meegenomen omdat ze het anders niet zouden redden. Alicia is een speelse meid die het liefste de hele dag wil spelen met alles wat los en vast zit! Waarschijnlijk zal Elvis uitgroeien tot een middelslag hond. Geeft u Alicia haar welverdiende gouden mandje?


Alicia op Youtube : klik hier

Elvis
ref nr: 1187
geslacht: reu
leeftijd: 3 maanden
ras: Kruising
schofthoogte: 33 cm
verblijfplaats: Greece

Elvis komt uit een nest van 6 puppy#s. Ze werden gevonden in de bergen 20 km van Patras. Een vrijwilliger heeft ze meteen alle zes meegenomen omdat ze het anders niet zouden redden. Elvis is een lieve jongen met een speels en nieuwsgierig karakter. Waarschijnlijk zal Elvis uitgroeien tot een middelslag hond. Geeft u Elvis zijn welverdiende mandje?

Morfeas (gereserveerd)
ref nr: 1186
geslacht: reu
leeftijd: 4 maanden
ras: Kruising
schofthoogte: 45 cm
verblijfplaats: Greece

Deze lieve jongen werd gevonden samen met zijn broer en zus aan de kant van een weg. Ze waren nog erg klein en zonder extra aandacht en iedere dag eten zouden ze het niet redden. De vrijwilligers van de opvang hebben Morfeas met een fles gevoed. Nu zit Morfeas in de opvang, hij hoopt snel een veilig plekje te krijgen waar hij een eerlijke kans krijgt. Waarschijnlijk zal Morfeas uitgroeien tot een groot slag hond. Geeft u Morfeas zijn gouden mandje?

Lolita
ref nr: 1185
geslacht: teef
leeftijd: 11 maanden
ras: Kruising
schofthoogte: 68 cm
verblijfplaats: Greece

Lolita liep op een dag rond in het opvangcentrum. Ze was over de muur van de opvang gezet en achtergelaten. Lolita is een vriendelijke, levendige dame. Ze is vrolijk van aard en ze vindt het leuk om met je te werken. Deze schat van een meid kan het goed vinden met andere honden, ze ziet in iedere hond een speelkammaraat! Geeft u deze kanjer haar verdiende gouden mandje?

Penny
ref nr: 1184
geslacht: teef
leeftijd: 7 maanden
ras: Kruising
schofthoogte: 52 cm
verblijfplaats: Greece

Penny is het stralend middelpunt! Ze is sociaal, vrolijk van aard, speels en vriendelijk tegenover iedereen! Deze lieve dame vindt het heerlijk om voor je te werken, dit maakt dat ze een snelle leerling is! Ze werd van straat gehaald, waar ze eenzaam rond zwierf. Geeft u Penny een kans op een veilig leven?

Loukas
ref nr: 1183
geslacht: reu
leeftijd: 2 jaar 4 maanden
ras: Kruising
schofthoogte: 36 cm
verblijfplaats: Greece

Loukas zwierf helemaal alleen rond bij de haven van Patras. Hij werd daar gevonden door een van de vrijwilligers die hem van straat heeft gehaald. De vrijwilliger heeft Loukas in huis genomen in afwachting van een adoptie. Loukas doet het geweldig in huis, hij kan even alleen zijn, vindt mensen helemaal leuk en ook katten zijn voor deze lieve jongen geen probleem. Geeft u Loukas zijn verdiende gouden mandje?

Irma
ref nr: 1182
geslacht: teef
leeftijd: 8 jaar
ras: Kruising
schofthoogte: 40 cm
verblijfplaats: Greece

Deze dame zoekt een plekje waar ze een onbezorgd, veilig leven kan leiden. Ondanks haar 8 jarige leeftijd heeft Irma een ontzettend goede conditie! Ze vindt het heerlijk om lange wandelingen te maken en te spelen met andere honden. Op dit moment zit Irma in de opvang te wachten tot ze aan de reis van haar leven kan beginnen. Irma kan het goed vinden met andere honden. Irma moet echter in nieuwe situaties eerst wennen. Dit komt omdat ze niet meer zo goed ziet. Dit maakt haar in nieuwe situaties eerst een beetje onwennig. Geeft u Irma haar verdiende gouden mandje?

Doneren kan ook

U kunt geld overmaken via bankrekening:

NL 52 RABO 0133 875 318 tnv Gaia Dogs 
BIC RABONL2U

Of via Paypal

 

 

Aantal bezoekers

Volg ons op Facebook