Honden ter adoptie

er is ingelogd
Honey
ref nr: 1135
geslacht: teef
leeftijd: 4 maanden
ras: Kruising
schofthoogte: 23 cm
verblijfplaats: Greece

Deze dame zit vol energie en vindt het heerlijk om lekker rond te rennen en te ravotten met andere honden. Ook is ze enthousiast als ze nieuwe mensen ontmoet. Ze kan het goed vinden met andere honden en ook katten zijn voor deze lieverd geen enkel probleem. Honey werd samen met haar broertje in een kartonnen doos op de stoep van een van de vrijwilligers achtergelaten. Op dit moment zit ze daar in opvang en wacht ze op een plekje waar ze een veilig heenkomen vindt! Heeft u voor deze schat een plekje vrij?
Honey kan met andere honden. Honey kan met katten. Honey kan een tijdje alleen in huis blijven. Honey is gewend aan wonen in huis.

Honey op Youtube : klik hier

Dafne
ref nr: 1134
geslacht: teef
leeftijd: 2 jaar
ras: Kruising
schofthoogte: 46 cm
verblijfplaats: Greece

Deze lieve knapperd heet Dafne. Dafne is een rustige meid die het goed kan vinden met andere honden, mensen en katten. Ze zwierf een tijdje rond in de buitenwijken Patras. Gelukkig is ook Dafne van straat gehaald. Nu wacht deze schat op een plekje waar ze onbezorgd kan opgroeien, heeft u een plekje voor haar vrij?

Spithas
ref nr: 1133
geslacht: reu
leeftijd: 1 jaar 9 maanden
ras: Kruising
schofthoogte: 60 cm
verblijfplaats: Greece

Spithas is een slimme en gehoorzame jongen. Hij doet het goed en vindt het heerlijk om wat voor je te doen! Hij geeft een poot voor een snoepje en gaat braaf zitten! Dit heeft hij allemaal al geleerd. Spithas is goed gesocialiseerd en kan het goed vinden met mensen en met andere honden gaat hij ook goed om. Katten vindt hij echter maar niks. Spithas werd gevonden zwervend in de buurt van een school. Hij was verzwakt en uitgedroogd. Nu zit hij in de opvang en is hij weer helemaal opgeknapt. Hij wacht nu totdat hij naar zijn #Forever home#kan gaan. Geeft u hem zijn verdiende gouden mandje?

Matoula
ref nr: 1132
geslacht: teef
leeftijd: 1 jaar 1maand
ras: Kruising
schofthoogte: 60 cm
verblijfplaats: Greece

Deze knapperd heet Matoula. Matoula heeft een hartje van goud. Ze is ontzettend socaal en kan het dan ook goed vinden met andere honden. Dit supertje wacht totdat ze aan de reis van haar leven kan beginnen naar een veilig en warm huisje. Geeft u haar haar verdiende gouden mandje?

Sandy
ref nr: 1131
geslacht: teef
leeftijd: 1 jaar
ras: Kruising
schofthoogte: 50 cm
verblijfplaats: Greece

Sandy is een super vriendelijke jongen. Hij is gek op iedereen en iedereen is gek op hem! Sandy zwierf rond op straat, helemaal alleen. Een vrijwilliger heeft haar van straat gehaald. Sandy is een allemansvriend. Ze kan het goed vinden met andere honden en is voor mensen niet bang. Geeft u haar een eigen mandje?

Merenda
ref nr: 1129
geslacht: teef
leeftijd: 8 maanden
ras: Kruising
schofthoogte: 38 cm
verblijfplaats: Greece

Merenda werd gevonden aan de kant van een weg, net buiten Nafpaktos. Kinderen hadden haar gevonden en van de weg gehaald. Merenda zit nu in een gastgezin waar ze wacht totdat zij aan de reis van haar leven mag beginnen. Merenda heeft een hartje van goud, ze is sociaal en speelt graag met andere honden. Ze kan het goed vinden met mensen en ook katten zijn geen probleem. Waarschijnlijk zal Merenda een middelgrote hond worden.

Snow
ref nr: 1128
geslacht: reu
leeftijd: 4 maanden
ras: Kruising
schofthoogte: 25 cm
verblijfplaats: Greece

Snow werd gevonden in een vuilcontainer. Hij werd daar als afval gedumpt. Snow is een lieve schat en hij is erg speels! Hij gaat goed om met andere honden en vindt mensen helemaal geweldig! Snow wacht op een eigen mandje, heeft u deze voor hem klaar staan? Snow zal een kleine hond blijven.

Scarlett
ref nr: 1127
geslacht: teef
leeftijd: 5 maanden
ras: Kruising
schofthoogte: 22 cm
verblijfplaats: Greece

Scarlett is een lieve, speelse en levendige meid! Ze houdt er van om lekker te spelen met andere honden en komt graag bij je voor een stevige knuffel. Scarlett werd samen met haar moeder uit handen van een Roma familie gered, daar zat ze vastgebonden en werd ze slecht behandeld. Heeft u een plekje voor Scarlett vrij? Waarschijnlijk blijft Scarlett een klein slag hond.

Alma
ref nr: 1126
geslacht: teef
leeftijd: 5 maanden
ras: Kruising
schofthoogte: 42 cm
verblijfplaats: Greece

Alma is een ontzettend lieve dame, ze kan het goed vinden met andere honden en ook katten vindt ze helemaal geweldig. Alma vindt het heerlijk om lekker te ravotten en te spelen met andere honden en haar speelgoed. Alma werd samen met haar broertjes gevonden in een veld, buiten de stad. Nu wacht ze op de kans van haar leven en hoopt ze dat er voor haar ook ergens een mandje klaar staat. Alma zal een middelslag hond blijven.

Ivan
ref nr: 1125
geslacht: reu
leeftijd: 7 maanden
ras: Kruising
schofthoogte: 55 cm
verblijfplaats: Greece

Ivan is een lieve, vriendelijke jongen. Hij vindt het helemaal leuk om in de nabijheid van mensen te zijn, hij geniet van alle aandacht! Ook kan Ivan het goed vinden met andere honden. Ivan zwierf als pup in de straten van Patras. Gelukkig werd hij gered van de straat en wacht hij nu op een eigen stekkie! Helpt u Ivan en geeft u hem zijn gouden mandje?

Doneren kan ook

U kunt geld overmaken via bankrekening:

NL 52 RABO 0133 875 318 tnv Gaia Dogs 
BIC RABONL2U

Of via Paypal

 

 

Aantal bezoekers

Volg ons op Facebook