Honden ter adoptie

er is ingelogd
Allegei
ref nr: 1211
geslacht: reu
leeftijd: 1 maanden
ras: Kruising
schofthoogte: 13 cm
verblijfplaats: Greece

Allegei is een lieve jongen. Hij werd samen met zijn broertjes en zusjes achtergelaten bij een vrijwilliger van de opvang. Helaas heeft alleen Allegei het overleefd. Deze lieve jongen woont op dit moment bij Julia, een van de vrijwilligers, thuis. Hier woont hij samen met andere honden en katten. Allegei is een speelse lieve jongen die wacht op een plekje in een veilig gezin! Geeft u Allegei zijn verdiende gouden mandje? Waarschijnlijk zal Allegei uitgroeien tot een middelgrote hond.

Apollo
ref nr: 1210
geslacht: reu
leeftijd: 4 jaar
ras: Setter
schofthoogte: 52 cm
verblijfplaats: Greece

Apollo zwierf helemaal alleen rond over straat. Waarschijnlijk is hij achtergelaten. Apollo is een super lieve jongen, hij is erg sociaal met andere dieren. Andere honden zijn geen probleem en ook kippen laat hij met rust. Apollo hoopt dat hij snel wordt ontdekt en dat ook hij opgenomen wordt in een liefdevol gezin. Heeft u voor deze knappe jongen een warme mand?

Nadine
ref nr: 1209
geslacht: teef
leeftijd: 6 jaar
ras: Kruising
schofthoogte: 58 cm
verblijfplaats: Greece

Nadine werd gered van de straat. Ze was in slechte conditie en had hulp nodig om weer op te kunnen knappen. Eenmaal in de opvang kwamen de vrijwilligers er achter dat Nadine een lief karakter heeft, ontzettend aanhankelijk en sociaal is. Maar ook dat Nadine zo goed als blind is! Haar blindheid is voor deze sterke dame echter geen beperking. Haar overige zintuigen zijn goed ontwikkeld en Nadine heeft hierdoor een speciaal karakter ontwikkeld. Ze is lief, sociaal en vindt het heerlijk om met je te knuffelen. Deze lieve meid verdient het om haar verdere leven in een veilige liefdevolle omgeving door te brengen. Heeft u plek voor deze kanjer? Neem dan snel contact met ons op!

Bianca
ref nr: 1207
geslacht: teef
leeftijd: 3 jaar
ras: Kruising
schofthoogte: 32 cm
verblijfplaats: Greece

Bianca werd achtergelaten bij een grote supermarkt bij Patras. Ze was daar vastgebonden aan een paal. Mensen kwamen en gingen en hadden geen oog voor deze lieve dame. Een vrijwilliger van de opvang zag haar toen ze boodschappen ging doen. Zij had wel ook voor deze mooie meid en heeft haar meegenomen naar huis. Ze is onderzocht door de dierenarts en nu wacht ze op een veilig heenkomen. Op dit moment zit ze bij de vrijwilliger in huis en komt ze in aanraking met andere honden en katten, dit is voor deze kanjer geen enkel probleem. Geeft U Bianca haar verdiende gouden mandje?

Jenny
ref nr: 1206
geslacht: teef
leeftijd: 2 maanden
ras: Kruising
schofthoogte: 15 cm
verblijfplaats: Greece

Jenny werd samen met haar broertjes, zusjes en moeder gered uit een benarde positie. De moeder is haar hele leven lang kettinghond en de jonkies zou het zelfde lot wachten, of nog erger. Een vrijwilliger heeft ze kunnen redden en nu zit Jenny in opvang. Jenny is een schat van een meid. Ze houdt van knuffelen en speelt graag met haar broertjes en zusjes. Geeft u Jenny haar verdiende gouden mandje? Waarschijnlijk zal Jenny uitgroeien tot een middelslag hond.

Julia
ref nr: 1205
geslacht: teef
leeftijd: 2 maanden
ras: Kruising
schofthoogte: 15 cm
verblijfplaats: Greece

Julia werd samen met haar broertjes, zusjes en moeder gered uit een benarde positie. De moeder is haar hele leven lang kettinghond en de jonkies zou het zelfde lot wachten, of nog erger. Een vrijwilliger heeft ze kunnen redden en nu zit Julia in opvang. Julia is een lieve meid, ze kan het goed vinden met andere honden en het liefste speelt ze de hele dag! Geeft u Julia haar verdiende gouden mandje? Waarschijnlijk zal Julia uitgroeien tot een middelslag hond.

Jason
ref nr: 1204
geslacht: reu
leeftijd: 2 maanden
ras: Kruising
schofthoogte: 15 cm
verblijfplaats: Greece

Jason werd samen met zijn broertjes, zusjes en moeder gered uit een benarde positie. De moeder is haar hele leven lang kettinghond en de jonkies zou het zelfde lot wachten, of nog erger. Een vrijwilliger heeft ze kunnen redden en nu zit Jason in opvang. Jason is speelse, lieve jongen en gaat graag op onderzoek uit. Geeft u Jason zijn verdiende gouden mandje? Waarschijnlijk zal Jason uitgroeien tot een middelslag hond.

Junior (gereserveerd)
ref nr: 1203
geslacht: reu
leeftijd: 2 maanden
ras: Kruising
schofthoogte: 15 cm
verblijfplaats: Greece

Junior werd samen met zijn broertjes, zusjes en moeder gered uit een benarde positie. De moeder is haar hele leven lang ketting hond en de jonkies zou het zelfde lot wachten, of nog erger. Een vrijwilliger heeft ze kunnen redden en nu zit Junior in opvang. Junior is speels en nieuwsgierig! Geeft u Junior zijn verdiende gouden mandje? Waarschijnlijk zal Junior uitgroeien tot een middelslag hond.

Jedi (gereserveerd)
ref nr: 1202
geslacht: reu
leeftijd: 2 maanden
ras: Kruising
schofthoogte: 15 cm
verblijfplaats: Greece

Jedi werd samen met zijn broertjes, zusjes en moeder gered uit een benarde positie. De moeder is haar hele leven lang ketting hond en de jonkies zou het zelfde lot wachten, of nog erger. Een vrijwilliger heeft ze kunnen redden en nu zit Jedi in opvang. Jedi is een vrolijke en lieve jongen. Geeft u Jedi zijn verdiende gouden mandje? Waarschijnlijk zal Jedi uitgroeien tot een middelslag hond.

Rebel
ref nr: 1200
geslacht: reu
leeftijd: 1 jaar 2 maanden
ras: mix
schofthoogte: 55 cm
verblijfplaats: Greece

Rebel is een lieve jongen, gevonden op de vuilnisbelt toen hij 2 maanden oud was, is hij inmiddels uitgegroeid tot een grotere jongen. Rebel heeft energie en is speels met andere honden, nog wat verlegen met mensen, een bescheiden hond, nog niet gewend aan het leven in een huis. Rebel mocht zelfs een dagje meetrainen met de beroemde Griekse hondentrainer T.Radiotis!

Doneren kan ook

U kunt geld overmaken via bankrekening:

NL 52 RABO 0133 875 318 tnv Gaia Dogs 
BIC RABONL2U

Of via Paypal

 

 

Aantal bezoekers

Volg ons op Facebook