Vrijwilliger worden

vrijwilligers gezocht voor honden

Waarom helpen

Gaia Dogs is een organisatie die uitsluitend met vrijwilligers werkt. In de asiels die wij ondersteunen leven veel honden onder armoedige omstandigheden. Zo is er geen goede bescherming tegen weersinvloeden en staan er nog nauwelijks hokken die enige beschutting kunnen bieden.

Ons doel

Wij proberen d.m.v. projecten en adopties het dierenleed te verzachten en in de toekomst te verbeteren maar dat kunnen wij niet alleen, wij hebben daar meer vrijwilligers voor nodig.

Adverteren

We adverteren in Nederland en Belgie met de honden op verschillende sites. Dit doen we met de honden die beschikbaar zijn voor adoptie,  de honden kunnen zowel in het land van herkomst als in een opvanggezin in Nederland of België verblijven.

Huisbezoekers

Wanneer mensen interesse hebben in een hond en wij denken dat dit een passend huisje zou kunnen zijn, dan doen wij een huisbezoek. De huisbezoeker die in de regio van de aspirant adoptant woont wordt hiervoor dan uitgenodigd.

Uitvoerig begeleid en ingewerkt

Uiteraard wordt u voor alle taken uitvoerig geinformeerd en ingewerkt door een van onze coodinatoren.

wij zoeken vrijwilligers Gaia Dogs

Wat zoeken wij?

Wij zoeken gemotiveerde mensen met een hart voor dieren en enige vrije tijd die zij hierin willen investeren. Wij zijn voortdurend op zoek naar:

  • Adverteerders
  • Huisbezoekers

Contact

Heeft u belangstelling in een van deze taken neem contact met ons op.

info@gaiadogs.org

Overige vrijwilligerstaken

Ook zouden wij in de toekomst graag dingen zoals, een hondenwandeling, sponsorloop een stand op evenementen en dergelijke willen gaan organiseren. Ook hiervoor kunnen wij nog vrijwilligers gebruiken. Heeft u zelf nog ideeën, neem contact met ons op, alle hulp is welkom.