Geslaagde actie

De Kerst wafels hebben 1920 euro opgebracht, we danken alle mensen die deze wafels hebben gekocht om ons te steunen en de vrijwilligers die dit mogelijk hebben gemaakt. Het zal aan verschillende projecten besteed gaan worden.

Theseas

Dit is Theseas vorige week naar Nederland gekomen maar met hele slechte voeten om precies te zijn het Carpal Laxity Syndroom De dierenarts in Nederland wilde de hond in laten slapen maar dat hebben wij van GaiaDogs uiteraard verboden en zo is Theseas weer terug bij GaiaDogs gekomen en heeft er een 2nd opinion plaatsgevonden Theseas speciale braces nodig die voor hem op maat gemaakt worden om de voeten in de juiste stand te krijgen (zie tweede foto) want hij is nog maar 17 weken en groeit nog verder uit. De afspraak om deze aan te laten meten is gemaakt en we hopen oprecht dat de kleine man hiermee geholpen wordt. Echter van de prijs van deze schoentjes zijn we echt heel erg geschrokken de kosten is 5 a 6 honderd euro per voet dus komt op 1000 tot 1200 euro dat is geld dat wij niet hebben want alles gaat normaal naar de honden in Griekenland. Wij willen u daarom om steun vragen zodat dit Griekje in Nederland ook geholpen kan worden aub help ons ook hem te helpen en doneer NL 52 RABO 0133 875 318 tnv A van der Waal ovv van Theseas wij zijn u bij voorbaat zeer dankbaar

Hartelijk dank

Hartelijk dank aan alle mensen die afgelopen maand gedoneerd hebben. Hiervan hebben we Harris met 250 euro en Ioanna met 250 euro geholpen. Beide voor de medische kosten van diverse honden.

Terugblik 2020

Dit jaar vonden 192 honden een gouden mandje! Wij willen u hartelijk danken voor het vertrouwen gesteld in onze organisatie. Wij wensen u allen een gezond en diervriendelijk 2021

Resultaat Kerstaktie

Lieve allemaal,

De kerstactie heeft totaal 3116 euro opgebracht. Iedereen die hieraan heeft bijgedragen met het kopen van een mondmasker, een sieraad, een strikje, koekjes, kaarten of een geld bijdrage heeft geschonken een hele dikke dank je wel.
Omdat de honger vanwege de lock downs overal in Griekenland toeslaat krijgen Ioanna, Harris en Kikki ieder 1000 kg hondenvoer om de honden in de Safe Havens en op straat te kunnen voeren. Wat er overblijft gaat in de pot en wordt het komende jaar gebruikt daar waar nodig is.
Wij wensen jullie allemaal fijne en diervriendelijke dagen toe.
Team GaiaDogs

Voor u aan een adoptie begint….

U wilt een hond uit het buitenland adopteren , dat is heel mooi om een voormalig zwerfhondje een fijn leven te willen geven maar beseft u ook waar u allemaal tegenaan kunt lopen ?
Lees aub voordat u overgaat tot een adoptieaanvraag onderstaand artikel (geplaatst met toestemming van Hondengedragscoach Nina van Tilbeurgh).

Artikel herplaatsers veilig voelen (2)

NB Wij werken uitsluitend met straatwerkers en straathonden al onze honden hebben een zwervend bestaan gehad en worden opgevangen en verzorgd in een van onze Safe Havens. Wij staan in direct en nauw contact met deze straatwerkers om u zo goed mogelijk te kunnen informeren.

Wijziging per 1-1-2021

Vanaf 1-1-2021 zullen alle door Gaiadogs bemiddelde honden worden voorzien van een goed passend veiligheidstuig. De kosten daarvan worden doorberekend in het adoptiebedrag dat per die datum
€ 395,00 zal bedragen.